PROGRAM PENDEKATAN WASATIYYAH

Majlis Pelancaran Pendekatan Wasatiyyah akan diadakan ahad 8/6/2014 jam 9.00 pagi di Auditorium Yayasan Kepimpinan Perdana No l Jln P8H Presinct 8 Putrajaya.

Seminar setengah hari ini bertemakan PENDEKATAN WASATIYYAH: PEMACU PERADABAN NEGARA dijangka akan dihadiri oleh lebih kurang 200 peserta.

Ucap utama akan disampaikan oleh Tan Sri Dr Abdullah Md Zin,Penasihat Ugama kepada Perdana Menteri merangkap Pengerusi Institut Wasatiyyah Malaysia. Diantara penceramah yang dijemput adalah Mahamad Naser Disa, Pengamal Undang-undang merangkap ahli Biro Undang-undang, Majlis Ugama Islamic Wilayah Persekutuan dan Ustaz Nasharudin Mat Isa Pengerusi Yayasan Yassar.

Tuan Haji Mohd Yusof bin Din, Pengarah Institut Wasatiyyah Malaysia akan berucap sebelum ucapan Datuk Nasir Safar yang akan meresmikan Pelancaran Program Wasatiyyah Kelab Veteran MAYC.

Persetujuan ini telah tercapai disatu perjumpaan semalam 14/5/2014 dipejabat Institut Wasatiyyah Malaysia. Rombongan KVMM terdiri daripada  Maznah Abdullah, Pengerusi Wanita,  Datuk Yusoff Hamid, Timbalan Presiden, Datuk Abdul Halim Hamad, Naib Presiden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: