BERCUTI DI SUNGAI KLAH

FELDA Sungai Klah 9 km dari Tol Sungkai adalah pusat percutian yang luar biasa kerana mempunyai kemudahan eco tourism ( hot spring) dan agro tourism. Disini terdapat program homestay yang terbaik di Malaysia dan hotel Felda Residence mempunyai 66 bilek dan villas serta berbagai kemudahan percutian untuk sekeluarga. Tempat ini amat sesuai bagi program ini dan ianya menjanjikan berbagai keseronokan untuk sekeluarga.

Bagi mereka yang akan menghadiri program JELAJAH PERPADUAN pada 28hb Mach 2014 ini lanjutkanlah dengan membeli pakej percutian anda dengan Persatuan Homestay Perak.

Butir-butir lanjut mengenai homestay ini dan untuk membuat tempahan sila berhubung dengan Puan Noradidah Mokhtar / Saadiah di no 013 5907698 

Sungguhpun program ini akan diadakan pada 28/3/2014 peserta dan tetamu digalakkan untuk terus tinggal di Sungai Klah sepanjang hujung minggu tersebut untuk menikmati berbagai program yang akan dianjurkan oleh Persatuan Homestay Perak. Pengerusi Persatuan ini Noradidah Mokhtar berkata berbagai acara keluarga akan diadakan  dan pengunjung akan dapat menimati kemudahan kolam air panas semula jadi yang ada disitu.

JKKecil KVMM juga boleh mengadakan mesyuarat mereka disini. Program-program ICT sudahpun dijadualkan untuk negeri-negeri Perak, Kedah, Pulau Pinang dan Selangor. Butir-butir lanjut boleh didapati dari Setiausaha Agung.

Untuk sampai  keHomestay Sungai Klah kita boleh menggunakan lebuhraya PLUS dan keluar diexit SUNGKAI. Homestay ini terletak 9 km dari plaza tol tersebut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: