JELAJAH PERPADUAN TERAKHIR

Jawatankuasa Kerja Kelab Veteran MAYC Negeri Perak yang bermesyuarat semalam telah memutuskan untuk mengadakan  program JELAJAH PERPADUAN pada hari Jumaat 28/3/2014 di Homestay Sungai Klah, Perak. Tarikh ini sudah dipesetujui oleh Datuk Nasir Safar, Presiden Kelab Veteran.

Homestay Sungai Klah adalah pusat homestay yang terbaik di Malaysia dan mempunyai berbagai kemudahan percutian untuk sekeluarga. Tempat ini amat sesuai bagi program ini dan ianya menjanjikan berbagai keseronokan untuk sekeluarga. Butir-butir lanjut mengenai homestay ini akan kami siarkan apabila diperolehi sedikit masa lagi.

Program ini dijangka akan menjadi program penutup JELAJAH PERPADUAN setelah ianya dijalankan pada 28/2/2014 di Kluang, Johor, 5/3/2014 di Kuala Selangor  7/3/2014 di Kuala Trengganu 8/3/2014 di Pengkalan Chepa, Kota Bharu, dan 25/3/2014 di Kedah dan Perlis.

Sungguhpun program ini akan diadakan pada 28/3/2014 peserta dan tetamu digalakkan untuk terus tinggal di Sungai Klah sepanjang hujung minggu tersebut untuk menikmati berbagai program yang akan dianjurkan oleh Persatuan Homestay Perak. Pengerusi Persatuan ini Noradidah Mokhtar berkata berbagai acara keluarga akan diadakan  dan pengunjung akan dapat menimati kemudahan kolam air panas semula jadi yang ada disitu.

Untuk pergi keHomestay Sungai Klah kita boleh menggunakan lebuhraya PLUS dan keluar diexit SUNGKAI. Homestay ini terletak 9 km dari plaza tol tersebut.

Advertisements

One Response

  1. like to experience the Klah resort

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: