PROGRAM ICT

Lanjutan kepada program ICT yang telah kita jalankan sepanjang tahun lepas pada tahun ini ianya akan dimulakan di Pusat Jalur Lebar Melawai, Bachok, Kelantan. Seluruh Jawatankuasa KVMM Negeri Kelantan akan mengikuti kursus setengah hari yang akan bermula pada jam 9.00 pagi pada hari Ithnin 10hb Mach 2014.

Ini merupakan program asas bagi membolehkan peserta menggunakan internet untuk mendapat akses kepada media sosial saperti facebook dan sebagainya. Mereka juga akan diajar mengenai beberapa aspek penggunaan teknologi mudah yang diperolehi dengan percuma melalui internet.

Satu perbincangan juga akan diadakan untuk melancarkan sesawang JIHAD PERPADUAN yang telah diumumkan pada Mesyuarat Agung Tahunan KVMM yang baru lalu.

PROGRAM kedua akan diadakan di Pusat Jalur Lebar Komuniti Sungai Leman, Sekinchan, Selangor pada Isnin 31hb Mach 2014. Tajuk program kali ini adalah KEMPEN PENGGUNA BIJAK DAN KEUSAHAWAN.

Seramai 20 orang peserta akan hadir untuk program ini dan semua pertanyaan boleh dikemukakan kepada Puan Naemah no. HP  0195520392

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: