MESYUARAT NEGERI

Negeri Trengganu dilaporkan sudah selesai mengadakan mesyuarat negeri, begitu juga negeri Perak. Walau bagaimanapun butiran mesyuarat belum lagi sampai ke Ibu Pejabat. Negeri Johor akan mengadakan mesyuaratnya pada 13hb Februari dan Negeri Sembilan dilaporkan akan mengadakannya pada 17hb.

Yang penting sekali adalah penetapan tarikh dan tempat diadakan JELAJAH PERPADUAN. Negeri Selangor yang belum lagi mengadakan mesyuaratnya sudah pada menentapkan 5hb Mach 2014 untuk program ini disebuah lokasi pantai di Kuala Selangor.

Belum lagi diperolihi sebarang berita dari negeri-negeri Melaka, Pulau Pinang, Kedah, Perlis dan Pahang. Semoga ini tidak bermakna mereka tidak merancang sesuatu.

Saperti yang diumumkan di Mesyuarat Agung KVMM pada 25hb Januari 2014 yang lalu, setiap negeri akan mengadakan program ini secara besar-besaran atau secara santai pun jadilah.

Yang penting Jelajah ini perlu diadakan disemua negeri tanpa mengira skalanya. Semangat perpaduan ini haruslah dipupuk dan disemarakan sebelum ianya menjadi masaalah besar kepada Negara.  Oleh itu amat dirasakan JELAJAH PERPADUAN ini akan menjadi pletfom yang terbaik kearah ini.

Advertisements

One Response

  1. Mesyuarat Pelancaran Jelajah Perpaduan Negeri Johor akan diadakan pada 12 Feb 2014 jam 8 mlm. Tempat : Rest House Kluang. Harap maklum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: