HARI WARGA EMAS SEDUNIA 2013

Satu majlis sambutan akan diadakan pada selasa 1hb Oktober 2013 mulai jam 8.30 pagi hingga 11.30 pagi bertempat di Pusat Pemulihan Kesihatan Perkim di Rumah Pangsa Sri Perak, Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur.MENANTI HARI TUA

Pengerusi sambutan Datuk Yusoff Hamid berkata sambutan ini adalah menggantikan program asal yang dijadualkan pada masa yang sama di Stesen Sentral Kuala Lumpur. Sambutan ini dianjurkan bersama Rukun Tetangga Sri Perak, Klinik Kesihatan BBS, Persatuan Penduduk dan Persatuan Warga Emas Rumah Pangsa Sri Perak.

Katanya program akan bermula dengan senamrobik untuk warga emas dan saringan kesihatan untuk semua yang hadir. Berbagai acara lain akan diadakan untuk meraikan warga emas seluruh dunia.

Kelab Veteran MAYC akan menyampaikan sumbangan khas kepada 30 orang peserta pusat pemulihan kesihatan, 10 orang warga emas Rukun Tetangga dan 10 orang veteran MAYC.

Semua JKK Pusat dan negeri adalah dipersilakan hadir untuk memeriahkan lagi program kita pada hari itu, tambah Datuk Yusoff lagi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: