PROGRAM KDB & GMBO

DSCF1263Program ini akan dilancarkan sebaik-baik sahaja Kelab Veteran Negeri memberi tarikh dan tempat yang akan diadakan.

SKMM telah bersetuju pada dasarnya untuk menganjurkan program ini bersama Kelab Veteran Negeri seluruh Semenanjung Malaysia. Kedua modul ini merupakan initiatif SKMM untuk terus memberi khidmat kepada masyarakat dalam bidang penggunaan internet.

KDB ( Klik Dengan Bijak ) dan GMBO ( Get Malaysia Business Online) dijangka akan memberi faedah kepada semua pengguna internet sama ada untuk tujuan sosial atau bisnes.

Taib Wahab, Setiausaha Agung KVMM yang mengadakan perbincangan dengan SKMM Wilayah Selatan hari ini berkata, Johor adalah negeri pemula bagi program multi media ini dan akan dianjurkan seterusnya dinegeri-negeri arah utara sehingga Perlis dan Kelantan.

Program ini bertujuan memberi kesedaran kepada veteran MAYC   tentang pentingnya menggunakan internet untuk kebaikan dan melonjakkan pasaran produk mereka dengan membina website yang interaktib dan mempunyai kemampuan jual beli.

Program ini diharap dapat diselesaikan sebelum hujung tahun ini, ujar Taib Wahab lagi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: