MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KE 6

Seramai 100 orang perwakilan dan pemerhati dari negeri-negeri dijangka akan menghadiri Mesyuarat Agung Tahunan kali ke 6 pada sabtu 26hb Januari 2013 di Hotel Citrus, Jalan Tiong Nam off Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur. Hotel ini terletak di belakang Wisma Sime Darby dan 5 minit berjalan kaki dari PWTC.

Sebelum Mesyuarat Agung ini dijalankan berbagai wacana akan diadakan mulai jam 9.30 pagi. Datuk Nasir Safar, Presiden KVMM akan menyampaikan ucap utama yang akan membincangkan berbagai hal mengenai perkembangan KVMM.

Satu perbincangan mengenai penubuhan Koperasi Veteran MAYC Berhad yang akan diketuai oleh Datuk Mohd Yusoff Hamid akan menyusul selepas itu.

Maznah Abdullah pula akan mengetuai perbincangan mengenai hala tuju program wanita KVMM terutama sekali SPEKKTRA sebelum kita berhenti untuk makan tengah hari.

Taib Wahab, Setiausaha Agung akan membentangkan program celek I.T. selepas makan tengah hari dan wakil-wakil negeri dijangka akan menyusun atur program ini diperengkat masing-masing untuk tahun 2013.

Pada sebelah malamnya pula akan diadakan MAJLIS MAKAN MALAM di Tingkat Satu hotel yang sama.

Advertisements

One Response

  1. Assalamualaikum,

    Saya ingin mendapatkan penjelasan berhubung dengan status Veteran MAYC dari Pulau Pinang yang akan hadir ke Mesyuarat Agung.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: