MESYUARAT AGUNG TAHUNAN 26 JAN 2013

Kuala Lumpur akan menjadi tuan rumah kepada Mesyuarat Agung Tahunan ke 6  KVMM pada sabtu 26hb Januari akan datang. Bertempat di Dewan Mesyuarat Hotel Citrus, Jalan Tiong Nam, Kuala Lumpur MAT kali ini akan menerima 5 orang wakil dari negeri-negeri dan juga pemerhati.

Pendaftaran bermula pada jam 8.00 pagi dan MAT dijangka akan bermula jam 9.00 pagi dengan ucapan dasar oleh Datuk Nasir Safar, Presiden KVMM. Perbincangan seterusnya akan berkisar kepada program-program yang hendak kita jalankan sepanjang tahun 2013 saperti SPEKKTRA, Perlatihan media baru dan wacana Gagasan 1Malaysia, disamping cadangan penuhuhan Koperasi KVMM Berhad yang diketuai oleh Datuk Yusoff Hamid, Timbalan Presiden.

Pada sebelah petangnya satu majlis makan malam bertemakan NOSTALGIA MAYC akan dihadiri oleh 200 orang tetamu. Berbagai acara untuk mengenang semula peristiwa semasa bergerak dalam MAYC, majlis akan diserikan dengan penghibur veteran MAYC, Sdr Tony Ahmad.

KVMM Negeri diminta mengesahkan nama perwakilan dan bilangan yang akan hadir di majlis makan malam kepada Setiausaha Agung KVMM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: