MENJEJAKI MUNIT ITAM FAJAR

Setelah sekian lama berusaha mencari teman seperjuangan dalam MAYC akhirnya Setiausaha Agung dan Timbalan Presiden KVMM sempat bertemu dengan bekas Pengerusi MAYC Negeri Perak, Haji Munit Itam Fajar.

Setelah mendapat maklumat yang Haji Munit akan ke IJN Kuala Lumpur untuk temu janji dengan dokter dan mendapat rawatan susulan mereka berdu bergegas kesana.

Tepat jam 12.00 tengah hari 20.12.2012 mereka bertemu diruang tunggu klinik pesakit luar IJN yang penuh sesak dengan pesakit.

Sungguhpun mereka sempat berbual-bual tentang masa dulu, masa agak terbatas dan Haji Munit bersetuju untuk hadir di Majlis Makan Malam KVMM yang akan diadakan pada 26hb Januari 2013 di Hotel Putra yang juga kebetulan dihadapat IJN. Kisah ini akan disambung lagi.

Photo: 20.12.2012
BERSAMA HAJI MUNIT ITAM FAJAR

Saya dan Datuk Yusoff Hamid sempat berjumpa Haji Munit Itam Fajar, bekas Pengerusi Mayc Perak di Institut Jantung Negara, Kuala Lumpur, ketika beliau sedang menunggu giliran untuk mendapat rawat susulan. Haji Munit sekarang ini tinggal di No19, Lorong 4, Tmn Pengkalan Jaya, Jalan Pasir Putih, IPOH bersama isterinya. Veteran MAYC diminta menziarahi beliau yang sedang mengidap berbagai penyakit tua.
Like · · Promote · Share
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: