VETERAN NEGERI KELANTAN TERUSKAN PERJUANGAN

Disatu perjumpaan Jawatankuasa Negeri Kelantan, Veteran MAYC dibawah pimpinan Dato’ Abdul Halim Hamad, beberapa program telah dikenalpasti sebagai wadah perjuangan kelab ini.

Ini termasuklah mengadakan program celek IT, seminar peningkatan ilmu dan menghidupkan semula bengkel latihan untuk wanita di PCB.

Perjumpaan yang diadakan semalam di Restoran Hayaki, Kota Bharu, Kelantan ini dihadiri oleh 16 orang bekas pemimpin MAYC yang masih sihat dan bersemangat untuk meneruskan perjuanganmembela nasib masyarakat.

Turut hadir diperjumpaan tersebut adalah Setiausaha Agung Kelab Veteran MAYC, Taib Wahab dan Haji Sulaiman Ismail, Penashat Khas YB Menteri Pelancongan Malaysia.

Dato Abdul Halim Hamad berazam untuk terus berjuang memberi kesejahteran kepada bukan sahaja bekas pemimpin MAYC di Kelantan, malah semua warga emas di Kelantan yang perlu pembelaan.

Perjumpaan hampir dua jam itu juga memberi peluang kapada yang hadir untuk mengimbau semula pengalaman dan peristiwa semasa memimpin kelab, daerah dan bahagian negeri MAYC.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: