PERTEMUAN DENGAN TKSU KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN

Berbagai usaha sedang dijalankan oleh kedua pihak untuk mempastikan Mesyuarat Agung MAYC pada 07.07.2012 dijalankan atau sebaliknya.

Kelompok Akhramsyah telah mengadakan pertemuan “rasmi” di pejabat TKSU Kementerian Belia dan Sukan pada 12.06.2012 untuk bertemu dengan YBhg Dato Jamil. Ahmad Ansor Batubara selaku penguam yang dilantik kelompok ini bersama Azman Mohd Sah, Pengerusi MAYC Negeri Sembilan merangkap Setiausaha Agung telah bersetuju untuk mengadakan satu MESYUARAT RASMI TERAKHIR bagi menentukan SENARAI PERWAKILAN YANG SAH DAN SENARAI PENCALONAN YANG SAH SEBELUM MAT MAYC KEBANGSAAN PADA 7.7.2012.

Mereka dikehendaki bertemu lagi dengan Pendaftar Pertubuhan Belia,  Hj Saadon bagi menyelaraskan Mesyuarat tersebut yang akan dihadiri wakil KBS, ROY, MAYC Kebangsan dan MAYC Negeri.

Ini adalah langkah terbaik bagi menggelakkan sebarang masaalah pada hari mesyuarat agung tersebut dan KVMM berharap agenda ini akan berjalan lancar.

Pelupur pergerakan belia negara.
Advertisements

One Response

  1. Ini adalah langkah terbaik bagi menggelakkan sebarang masaalah pada hari mesyuarat agung tersebut dan KVMM berharap agenda ini akan berjalan lancar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: