MESYUARAT AGUNG KELAB VETERAN MAYC NEGERI SEMBILAN

Pada jam 3.00 petang tadi telah  berlangsung mesyuarat agung tahunan Kelab Veteran MAYC Negeri Sembilan di Balai Raya Desa Rhu, Sikamat, Seremban setelah pendaftarannya  diluluskan oleh Pendaftar Pertubuhan Seremban baru-baru ini.

Barisan jawatankuasa penaja yang dipimpin oleh Dato Hj Ibrahim Che Mat telah dilantik semula sebagai Jawatankuasa Kerja dengan beberapa orang muka baru dilantik juga.

Y Bhg Dato Haji Ishak Ismail, Ketua UMNO Bahagian Seremban ketika berucap  meresmikannya mesyuarat agung tersebut berkata  beliau amat gembira dapat berjumpa semula kawan-kawan lama yang sama-sama berjuang dalam MAYC. Beliau pernah menjadi Pengerusi MAYC Daerah Seremban satu masa dahulu. Menjalinan saliturahim dengan kawan-kawan lama adalah baik, katanya. Beliau telah menyarankan KVMNS menganjurkan satu perjumpaan besar-besaran di Seremban dengan menjemput Perdana Menteri sebagai tetamu khas.

Setiausaha Kehormat Kelab ini, Haji Mohd Anuar Ujang berkata beliau amat puas hati dengan kehadiran dimesyuarat agung tersebut dan berharap perjumpaan saperti ini akan dapat diadakan dimasa-masa akan datang.

Mayc Negeri SembilanVETERAN NEGERI SEMBILAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: