PROGRAM MEDIA BARU BERMULA

Datuk Nasir Safar, Presiden Kelab Veteran, malam tadi melancarkan program khas bersama aktivis media baru untuk menghadapi pilihanraya umum ke 13 ( PRU13) di Hotel Eastin, Petaling Jaya.

Program yang diadakan dengan rakan strategik TEH TARIK BERSAMA YB ini adalah untuk mengerakkan kempen serangan maklumat benar tentang berbagai isu yang melanda negara pada masa ini.

Datuk Nasir dalam taklimatnya mengenai program ini menggesa semua penggiat media baru untuk terus mendalami ilmu mengenai ketatanegaraan sesuai dengan Gagasan 1Malaysia dan berani memberi pandangan dan pendapat masing-masing. Ini amat perlu jika mereka mahu terus menjadi relevan dalam dunia ciber.

Membahaskan isu-isu negara berdasarkan fakta dan bukti amat diperlukan bagi membolehkan pembaca dan pengikut blog masing-masing mendapat maklumat yang jelas, benar dan tepat pada waktunya, tambahnya.

Rakyat Malaysia amat perlu diberi pemikiran baru sesuai dengan dasar transformasi kerajaan dewasa ini. Mereka harus jujur dan iklas membantu negara menghadapi Gagasan 1Malaysia, tegas beliau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: