VETERAN MAYC KE NEGERI-NEGERI

Usaha-usaha KVMM untuk terus mengadakan program-program kepimpinan dan khidmat masyarakat di negeri-negeri saperti Pahang, Perak, Kedah, Perlis dan Kelantan yang tidak menghantar wakil di mesyuarat agung baru-baru ini jelas menunjukkan tekad kita untuk berkembang terus disemua negeri.

Walau bagaimana pun KVMM akan terus mengadakan program-program kepimpinan dan khidmat masyarakat di negeri-negeriti Pahang, Perak, Kedah, Perlis dan Kelantan yang tidak menghantar wakil di mesyuarat agung kita.

KVMM bercadang untuk terus mengadakan program-program kepimpinan dan khidmat masyarakat di negeri Pahang memandangkan ramai lagi tokoh pimpimam MAYC yang masih sihat dan bertenaga dinegeri tersebut.

Negeri-negeri Perak, dan Kedah pula pernah menjadi negeri-negeri yang mempunyai banyak kelab gabungan MAYC kerana pimpinannya.

Perlis pula mempunyai Menteri Besar yang dulunya pemimpin MAYC dan diharapkan dapat membantu serta memberi dorongan kepada peregerakan kita.

Dan Kelantan yang tidak menghantar wakil di mesyuarat agung kita kali ini telah memberi kesunggupan untuk menyertai sebarang kegiatan KVMM dimana-mana sahaja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: