PERJUMPAAN HARI RAYA 2011

Datuk Mohd Yusoff Hamid, Pengerusi majlis Raya 2011 sudah menyediakan program yang padat untuk dijalankan pada 20hb September ini yang kemuncaknya adalah upacara mengenang jasa-jasa pemimpin MAYC yang telah banyak menyumbang kepada perkembangaan MAYC bukan sahaja diperengkat kebangsaan malah diperengkat kelab.

Satu acara untuk mengenang jasa Tan Sri Sanusi Junid sebagai bekas Presiden MAYC Kebangsaan dan Presiden Pengasas Kelab Veteran MAYC Malaysia akan diadakan pada majlis tersebut. Sdr Ruslan Zainal Abidin pula akan menyediakan satu video clip yang akan dimuatkan dengan gambar-gambar yang diambil pada masa lalu untuk mengingatkan kembali jejak perjuangan MAYC sewaktu kepimpinan Tan Sri Sanusi Junid.

Seramai 300 orang tetamu akan hadir pada malam itu dan setiap kelab veteran negeri akan menghantar 10 orang ahlinya. 10 meja lagi akan penuhi oleh pemimpin MAYC Kebangsaan berserta dengan tetamu mereka dan 10 meja yang lain akan dipenuhi dengan wakil MAYC Kebangsaan dibawah kepimpinan Akramsyah Sanusi.

Jawatakuasa Penganjur juga akan menjemputan MAYC Kebangsaan di bawah kepimpinan Mustafa Mat Arof untuk hadir sama memeriahkan lagi majlis kita pada malam itu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: