BERNIAGA SELEPAS BERSARA.

Mahukah Kehidupan Pencen Anda Lebih Bermakna?

Ketahui rahsia saya menjana pendapatan LUMAYAN setiap MINGGU , hanya di depan komputer.

Berumur 57 tahun dan menetap di Kuala Lumpur. Pernah bekerja di salah sebuah Public Listed Company di Kuala Lumpur selama 20 tahun di bahagian Korporat sebelum pencen. Sebagai seorang Accountant, pernah bekerja di United Kingdom juga di firma Audit selama 3 tahun setelah tamat pengajian di sana.

KENAPA SAYA JOIN BISNES VEMMA?

Wang simpanan EPF hanya boleh bertahan selama 3 hingga 4 tahun sahaja. Besar mana sekali pun jawatan kita semasa berkerjaya, hakikatnya wang EPF hanya boleh menampung sampai umur 58 tahun saja. Jadi saya terfikir lagi kalau masih mahu kekal gaya hidup saperti semasa saya masih berkerja maka, saya perlu lakukan sesuatu sebelum wang simpanan EPF saya susut…

Secara kebetulan nya, saya di recommend oleh teman golf saya tentang produk Vemma yang penuh dengan khasiat anti-oksidan nya, dan mungkin The Most Powerful Liquid Anti-Oksida yang terdapat di dunia sekarang. Saya teringat kapada makchik saya yg sedang mengidap penyakit kencing manis. Saya pun mendaftar dan membeli Vemma untuk tujuan memberi ka makcik saya. Alhamdullilah, setelah makcik saya mengambil nya selama 2 minggu, penyakit makcik saya berkurangan dan dari masa itu saya mula mempercayai kehebatan produk Vemma ini.

Selain dari kehebatan produk Vemma dalam segi khasiat nya, BONUS Plan yg LUMAYAN dan Sistem 100% ONLINE yang tercanggih membuat saya concerntrate dalam bisnes ini. Sekarang saya melakukan nya sepenuh masa dan yg paling saya suka boleh di lakukan di mana2 asalkan ada internet. Saya hanya bekerja dari rumah dan pada masa yang sesuai untuk diri saya.

KHASIAT VEMMA

Vemma adalah supplement yang sangat diperlukan oleh setiap orang untuk mengekalkan kesihatan sepanjang hayat. Di dalamnya terkandung 12 jenis vitamin dan 65 minerals yang mampu melawan dan memusnahkan radikal bebas di dalam badan manusia. Jus ini boleh diminum oleh sesiapa sahaja yang berumur 2 tahun keatas. Ia boleh mencegah seseorang dari di jangkiti penyakit2 kronic seperti DIABETIS, TEKANAN DARAH TINGGI, MIGRAIN, KANSER, RESDUNG, GOUT, wanita yg ada masalah FIBROID, POST MENOPAUSE dan sebagainya. Ingin di maklumkan bahawa jus supplement ini tidak mengandungi drugs tetapi kandungan nya adalah buah2an termasuk buah manggis di mana kandungan anti oksida nya yg paling powerfull dan aloe vera. Produk Vemma ini telah di perakui oleh lebih dari 350,000 pakar kesihatan di dalam buku PDR ( Physicians Desk of Reference.).

JANGAN SALAH FAHAM, WALAUPUN KAMI ADA PRODUK, TAPI ANDA BUKANNYA MENJUAL PRODUK INI DARI RUMAH KE RUMAH. Produk adalah untuk di guna sendiri. Kongsi kebaikan dan jadikan mereka pelanggan setia anda TANPA MEMAKSA. Untuk ingatan, Vemma bukanlah ubatan yg boleh menggantikan preskripsi doktor anda. Namun jika digunakan secara konsisten, kesan positif adalah di sebabkan kandungan nutrien yg tinggi berasaskan produk antioksidan TERBAIK ..

Pada mulanya saya tidak percaya, namun setelah saya kaji lebih mendalam tentang Vemma, saya mula tertarik dengan syarikatnya yang kukuh, bonus mingguan yang besar dan sistem nya yang banyak membantu menguruskan bisnes ini walaupun saya sedang tidur!

Rangkaian perniagaan saya kini telah berkembang ke serata negeri di Malaysia dan Indonesia (bayangkanlah hanya DARI RUMAH).

oleh: Gold Leader KHALID OMAR /012 6077 020

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: