PERHIMPUNAN 22 JANUARI

Seramai 200 orang anggota MAYC disemua perengkat dijangka akan hadir di satu perhimpunan di perkarangan Wisma Belia, Jalan Syed Putra, Kuala Lumpur. Perhimpunan ini akan bermula dari jam 9.00 pagi hari ini.

Ahmad Ansor Batubara berkata permit polis tidak diperlukan kerana perhimpunan tidak diadakan ditempat awam. Beliau telah pun membuat laporan polis mengenai beberapa hal yang dilakukan oleh JKK pimpinan Mustafa Maaruf yang telah menutup pejabat MAYC di Tingkat 2 dan melarikan fail-fail resmi MAYC Kebangsaan.

Perhimpunan ini akan memberi peluang kepada ahli-ahli MAYC yang masih aktib untuk menyurakan pendapat masing-masing demi memelihara kelestarian pergerakan MAYC Kebangsaan. Ianya juga akan mengatur pelan tindakan yang akan diambil untuk menghalalkan JKK Kebangsaan pimpinan Akramsyah Sanusi yang masih diperengkat rayuan dengan Kementerian Belia dan Sukan.

Semua pertanyaan mengenai perhimpunan ini boleh ditujukan kepada Ahmad Ansor 016 5189854 atau saya sendiri di 012-2992911. Datanglah beramai-ramai untuk selamatkan MAYC.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: