SEMPENA MESYUARAT EXCO MAYC KEBANGSAAN SEMALAM

Bagi pihak seluruh JKK KVMM saya ingin mengucapkan SELAMAT BERSIDANG kepada semua Exco MAYC Kebangsaan. Berikut adalah update yang perlu disampaikan kepada semua Exco:

1. Sebuah syarikat guaman di Kuala Lumpur telah dilantik untuk menguruskan memasukan kaveat keatas semua harta MAYC. Segala perbelanjaan guaman akan ditanggung oleh KVMM.

2. Tan Sri Sanusi Junid pada waktu ini sedang berada di Jepun untuk menguruskan perniagaan pendidekan KUMON. Kami amat berharap MAYC Kebangsaan dapat mengambil bahagian dalam bisnes francais pendidikan ini.

3. Datuk Akbar Ali akan mengadakan majlis perkahwinan anak perempuannya pada 11hb Disember 2010 jam 1200 tengahari di MITC, Air Keroh, Melaka. Semua Exco dipersilakan hadir, Datuk Akbar Ali boleh di hubungi di 019 232 5410 untuk pengesahan kehadiran.

4. Datuk Nasir Safar akan mengadakan majlis perkahwinan anak lelakinya pada 8hb Januari 2011 jam 8.00 malam. di Dewan Merdeka PWTC. Kuala Lumpur. Semua Exco dipersilakan hadir. Datuk Nasir boleh di hubungi di 019 2853668.

5. Saya akan berangkat ke Australia pada sabtu depan menuju Noosa Head untuk mengkaji COMMUNITY BASE TOURISM yang saya harap untuk dapat diperkenalkan di Malaysia dengan kerjasama MAYC Kebangsaan. Di Australian saya juga akan melawat Brisbane, Sydney, Adelaide dan Canberra.

6. KVMM amat berharap agar masalah pertikaian diantara MAYC Kebangsaan dengan yang satu lagi pimpinan Mr Mus dapat di bereskan secepat mungkin.

Sekian dan selamat bersidang.

TAIB WAHAB
Setiausaha KVMM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: