VETERAN NEGERI SEMBILAN DIRESMIKAN

Timbalan Presiden Kelab Veteran MAYC Malaysia Datuk Nasir Safar telah meresmikian penubuhan Kelab Veteran MAYC Negeri Sembilan malam tadi di Kelab Melayu Negeri Sembilan, Seremban.

Seramai 150 orang telah hadir dimajlis tersebut yang juga dihadiri oleh Setiausaha KVMM Taib Wahab, Datuk Yusoff  Hamid dan Maznah Abdullah.

Dalam ucapannya Datuk Nasir menyeru semua bekas ahli MAYC terus bergerak cergas dalam Kelab Veteran supaya ada kesinambungan perjuangan mereka hingga ke akhir hayat. Beliau menegaskan bahwa segala perjuangan veteran adalah untuk masa depan anak-anak muda yang bukan sahaja bergerak dalam MAYC Kebangsaan tetapi juga dalam NGO lain.

Dengan tertubuhnya Kelab Veteran itu, MAYC Negeri sudah mempunyai orang tua yang akan membimbing dan menjadi tempat rujukan sekiranya ada sesuatu isu.

AJK Penaja Kelab Veteran MAYC Negeri Sembilan adalah Dato Hj Ibrahim Che Mat (Pengerusi) Dato Hj Jamaluddin Hj Ahmad ( Tim Pengerusi), Dato Hj Hamzah Kassim dan Dato Hjh Samsiah Samsuddin ( Naib2 Pengerusi), Hj Mohd Anuar Ujang ( Setiausaha), Norhasumah Mahat ( Bendahari) dan Jawatankuasa yang terdiri daripada Muhammad Faizal Abas, Md Shah Sihat, Hailan Hj Samat, Datin Hjh Siti Zharah Busu, Anisah Mohd Attas, Hj Mohd Yusus Abdullah, Hj Razali Abd Jalil dan Zulkifli Shaari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: