MESYUARAT AGUNG MAYC BARU

Satu persepakatan telah tercapai, disatu mesyuarat Pengerusi-pengersui Negeri  MAYC dan beberapa orang  MAYC Penaja sabtu lalu di Hotel Legend Kuala Lumpur, untuk mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan pada Sabtu 31hb Julai 2010 jam 10.00 pagi di Pusat Rakan Belia, Kampong Pandan, Kuala Lumpur.

Initisiatif ini telah diambil oleh Haji Abdul Karim Mohamad, Pengerusi MAYC Trengganu untuk memanggil mesyuarat tersebut yang turut dihadiri oleh Akhramsyah Sanusi, Naib Presiden MAYC Penaja dan Taib Wahab, Setiausaha Kelab Veteran MAYC Malaysia. Mesyuarat telah membincangkan berbagai isu mengenai MAYC sekarang dan masa depan pertubuhan ini.

Mesyuarat bertekad untuk mengharungi masa getir ini dengan azam untuk meneruskan usaha membela nasib ahli-ahli MAYC khususnya dan belia-belia Malaysia amnya

Semua Jawatankuasa Penaja MAYC, Pengerusi Negeri, Pengerusi Kawasan dan kelab-kelab gabungan dipersilakan hadir. Kelab Veteran MAYC Malaysia akan menanggung segala perbelanjaan mengadakan mesyuarat agung ini.

Sebarang pertanyaan mengenai MAT ini boleh ditujukan kepada Haji Karim ( 019-9890946), Akhramsyah Sanusi  ( 013-3865588)  atau Taib Wahab ( 012-2992911)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: